Wątróbka drobiowa w czerwonym winie z rozmarynem, miodem i octem balsamicznym z puree ziemniaczano-gruszkowym

Watrobki zrobilam tylko raz w zyciu, a swoje zmagania, zakonczone przypuszczeniem, ze "nigdy wiecej", opisalam tutaj. Czas jednak zrobil swoje, zapomnialam juz o tamtych zlych wraz...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 10
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 11
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 14
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2099
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272