Wątróbka panierowana – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/07/watrobka-panierowana-kuchnia-podkarpacka.html
Wątróbka panierowana – kuchnia podkarpackaLokalizacja: powiat brzozowski Wątróbka panierowana to jedno z najsmaczniejszych wcieleń wątróbki, jakie jadłam. Proste danie, o którym wcześniej nie słyszałam, a które zdobyło moje uznanie. Usmażona w panierce wątróbka to nie tylko propozycja na obiad lub kolację, ale także ciekawa przystawka, którą można podać z sosami lub...
Najnowsze przepisy
Dziś polecam pyszne ciacho. Mięciutkie i delikatne ciasto... ⇖ 13
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i... ⇖ 9
Pyszny szybki wypiek, w którym zutylizujesz banany, które... ⇖ 11
...kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i... ⇖ 20
Pierniczki miękkie i pulchne Dzisiaj prosty przepis na... ⇖ 16
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 23
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 13
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 83
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 469
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 309
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 292
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 759
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 631
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 356
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 301
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 285









































