Wątróbka panierowana – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/07/watrobka-panierowana-kuchnia-podkarpacka.html
Wątróbka panierowana – kuchnia podkarpackaLokalizacja: powiat brzozowski Wątróbka panierowana to jedno z najsmaczniejszych wcieleń wątróbki, jakie jadłam. Proste danie, o którym wcześniej nie słyszałam, a które zdobyło moje uznanie. Usmażona w panierce wątróbka to nie tylko propozycja na obiad lub kolację, ale także ciekawa przystawka, którą można podać z sosami lub...
Najnowsze przepisy
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 19
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 20
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 12
Jedne z moich ulubionych ciasteczek z lukrem i kremem... ⇖ 23
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 26
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 32
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 40
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1603
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 665
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 558
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 512
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 464
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 463
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 436
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 358








































