Wątróbka panierowana – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/07/watrobka-panierowana-kuchnia-podkarpacka.html
Wątróbka panierowana – kuchnia podkarpackaLokalizacja: powiat brzozowski Wątróbka panierowana to jedno z najsmaczniejszych wcieleń wątróbki, jakie jadłam. Proste danie, o którym wcześniej nie słyszałam, a które zdobyło moje uznanie. Usmażona w panierce wątróbka to nie tylko propozycja na obiad lub kolację, ale także ciekawa przystawka, którą można podać z sosami lub...
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 16
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 32
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 27
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 24
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 97
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 481
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 323
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 359
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 267
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 212
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 188
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 171
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 152
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 71
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 67









































