Wątróbka w pieczarkach i cebuli
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2025/03/watrobka-w-pieczarkach-i-cebuli.html
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jabłka, posypujemy majerankiem. Rzadziej przyrządzamy ją z grzybami chociaż w tej wersji jest również wyśmienita. Dzisiaj polecamy wątróbkę duszoną z pieczarkami i cebulą z przepisu, który polecił nam znajomy. Jest tak smaczna, że na pewno nie raz będziecie do niej wracać.Składniki:30 dkg wątróbki drobiowej25 dkg pieczarek1 duża cebula4 łyżki oleju rzepakowego1 czubata łyżka masłasól i...
Najnowsze przepisy
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 10
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 12
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 130
W lodówce zalegały mi pieczarki i kawałek mozzarelli... ⇖ 10
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 19
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 23
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 23
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 52
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 75
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1969
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1111
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 948
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 866
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 823
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 518









































