Najnowsze przepisy
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 13
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 18
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 14
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 29
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 29
Sernik jagodowy Moje ulubione ciasto, sernik z jagodami... ⇖ 38
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKAPyszny pomysł na... ⇖ 22
Pełnowartościowa, wysoko białkowa, pieczona owsianką z... ⇖ 21
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 43
Wątróbka z gęsi owsianej w cydrze

Watrobka panierowana klasycznie w polaczeniu z jablkami karmelizowanymi w cydrze.Skladniki:600 g gesiej watrobki150 g smalcu gesiego150 g bulki tartej3 lyzki maki2 jajka2 jablka2 lyzki brazowego cukru100 ml cydrusol, pieprzPrzygotowanie:Watrobki oczyscilem z blon i zolci, oplukalem, osuszylem i pokroilem na plastry. Kroic nalezy ukosnie tak, aby plastry mialy jak najwieksza po...
Przepisy z bloga
Dodatkowa obróbka w postaci pieczenia, przenosi danie na... ⇖ 75
Nie jest to post sponsorowany, a jednie sugestia dotycząca... ⇖ 43
Kiedy mam ataki na gotowanie, a to zdarza się zazwyczaj w... ⇖ 78
Pomysł na treściwe bezmięsne danie. Od razu zaznaczę,... ⇖ 71
Jest taki utwór zespołu Czarno-Czarni o tytule Jedzą... ⇖ 66
Przepisy na czasie
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 359
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 318
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 288
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 94