Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 9
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 18
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 11
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 14
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 11
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 18
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 15
Wątróbka z pomarańczami i suszoną żurawiną w pomarańczowo-miodowym sosie
Ostatnio coraz czesciej eksperymentuje z dodatkiem owocow do mies i podrobow. Wraz z poszukiwaniem sposobu na wykorzystanie nadmiaru zakupionych pomaranczy postanowilam polaczyc je z watrobka. Slodko-korzenno-miodowy zapach to jeden z moich ulubionych, wiec z przyjemnioscia podjelam sie prob. Efekt okazal sie wysmienity. Chuda krucha watrobka w polaczeniu z gestym sosem o konsystencji prawie syrop...
Przepisy z bloga
Gotowane krewetki, cytryna i pietruszka to zawsze udany... ⇖ 502
Sezon na kurki to jeden z moich ulubionych. Te niepozorne... ⇖ 401