wątróbka
Źródło: https://chlebanaszego.blogspot.com/2016/04/watrobka.html
Tradycyjnie watrobke smazymy na patelni, ale mi zachcialo sie watrobki z piekarnika.Tak tez zaczalem :), a jak wyszlo zobaczycie dalej :)Watrobke myjemy, kroimy i moczymy w mleku okolo godziny.....
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 18
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 13
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 27
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Witam serdecznie wszystkich obserwujących stronę ! Bardzo... ⇖ 165
Surówka z kiszonej kapusty, to jedna z moich ulubionych... ⇖ 534
Sałatka ryżowo serowa z jajkiem, którą warto sobie... ⇖ 496
Kotlety z ziemniaków gotowanych, które zawsze pysznie... ⇖ 1098
Prosty, szybki, smaczny obiad, do przygotowania w kilka... ⇖ 494
Smaczna sałatka codzienna na różne okazje.--Skład:jajka... ⇖ 1393
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 555
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 462
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 359
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 233
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 225









































