Wegański gulasz meksykański z batatem i czerwoną fasolą

26.0.2024 Magda Składniki (na 4 duże porcje): 3 średnie bataty duża cebula 2 ząbki czosnku puszka czerwonej fasoli łyżeczka koncentratu pomidorowego puszka krojonych pomidorów 1/2 warzywnej kostki – użyłam łyżeczki bulionu w proszku, eko przyprawy – szczypta chili, łyżeczka mielonego kuminu, łyżeczka słodkiej papryki, łyżeczka suszonego…
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 12
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 80
Przepisy z bloga
30.08.2025 Magda Kokos i słony karmel to zniewalające... ⇖ 71
Ten bowl łączy w sobie aromaty i tekstury, które tworzą... ⇖ 51
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem, pomidorami, cebulą i... ⇖ 41
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1998
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 324
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 289
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 247
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 238
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 201