Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 32
wegański pasztet z soczewicy
Bardzo lubię kuchnię wegańską, chociaż sama weganką nie jestem - może, jeszcze nie..Podoba mi się w niej bogactwo aromatów i przypraw, a także wykorzystanie nieprzetworzonych składników, zastąpienie masła i jajek sokami owocowymi, czy siemieniem lnianym, które powodują, że całość ma zupełnie nową jakość smakową.Mam w tej kuchni również ogromne pole do popisu w użyciu...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 247
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 179
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 254
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 202
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 176
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 232