Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 2
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 18
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 20
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 7
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 7
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 17
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 12
weneckie risotto
Risotto we Włoszech jest jedzone jako przystawka, jada się je w małych porcjach, a więc musi być doskonałe, delikatne i kremowe, świeżo przygotowane, perfekcyjne.Risotto według kucharza Mirko, chefa restauracji Da Romano, jest kilka reguł, które bezwzględnie obowiązują przy gotowaniu idealnego risotto, a takie właśnie można zjeść w restauracjach weneckich. Pierwsza i podstawowa...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 252
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 183
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 257
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 205
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 179
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 236