Najnowsze przepisy
W zasadzie krótko i na temat. Tak będzie i tym razem. Nie... ⇖ 10
Szklanka kaszy jęczmiennej pęczak (250 ml) waży około... ⇖ 15
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 30
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 25
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 29
Świąteczna Kapusta z Grzybami i Śliwkami

Świąteczna Kapusta z Grzybami i ŚliwkamiSkładniki:1 kg kapusty kiszonej100 g suszonych grzybów80 g suszonych śliwek2 cebule3 łyżki oleju lub masła klarowanego2 liście laurowe5 ziaren ziela angielskiego1/2 łyżeczki kminkuSól i pieprz do smakuSposób przygotowania:Przygotowanie grzybów:Namocz suszone grzyby w 500 ml ciepłej wody przez około 30 minut. Następnie gotuj w tej samej wodzie przez 20 minut. Po ugotowaniu odcedź, zachowując wywar, i pokrój grzyby na mniejsze...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3349
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1825
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1239
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1236
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1103
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 937
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 767
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 726
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 625
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 608