Świąteczne paszteciki z kapustą i grzybami

Dzisiaj zapraszam na krucho-drożdżowe paszteciki nadziane klasycznym, świątecznym farszem, czyli kapustą i grzybami. Pyszna sprawa, zarówno na ciepło, jak i na zimno. Ciasto zrobione z tego przepisu stoi zdecydowanie po kruchej stronie barykady, a do tego jest leciutkie i chrupiące. Nadzienie jest dobrze wyważone pomiędzy kiszoną kapustą i grzybami. Dodajcie do tego koniecznie kubek...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 14
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 24
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 100
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na bardzo prosty,... ⇖ 146
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na proste, a mimo to... ⇖ 121
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, dlatego dzisiaj... ⇖ 105
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2125
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 327
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 325
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 281
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276