Świąteczny piernik przekładany powidłami śliwkowymi

Bardzo wilgotny, mocno korzenny piernik przekladany domowymi powidlami sliwkowymi. Kawa zbozowa wprowadza bardzo ciekawy i nietypowy smak do ciasta, a pyszna polewa czekoladowa doskonale komponuje sie z korzennym smakiem ciasta. Świateczny piernik przekladany powidlami sliwkowymi -- AleTorcik! -...
Zobacz również...
Lipiec i sierpien to idealny moment aby odnowic nasze zimowe zapasy w... ⇖ 608
Puszysta masa serowa i słodka brzoskwinia z bezą pod maślaną... ⇖ 9
W tradycyjnej kuchni polskiej można znaleźć przepis na pyszny... ⇖ 5
Chyba nie muszęsię nikomu tłumaczyć, dlaczego powstała kolejna... ⇖ 7
Czy mieliście dziś rano wrażenie, że czuje się wiosnę? Ja tak.... ⇖ 9
Taki mały eksperyment, a nadaje gołąbkom nowego, smakowego... ⇖ 12
Wiem, wiem... trochę zaspałam :) Ale ostatnio tyle się dzieje, że... ⇖ 6
Poradniki czytam rzadko, jakoś nie jest to gatunek przy którym... ⇖ 4
Pewnie gdyby nie listopadowa akcja darmowych e-booków i audiobooków... ⇖ 5
Przedstawiam Wam, mój pierwszy zakwas. No dobra, przyznam się, że... ⇖ 9