Świąteczny śledź w trzech odsłonach
Źródło: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2020/12/swiateczny-sledz-w-trzech-odslonach.html
Nie wyobrażam sobie świąt Bożego Narodzenia bez ryb. Wiadomo, że to one są jednym z bohaterów Wigilii, ale jemy je także w pozostałe świąteczne dni. Goszczą one na naszym stole w kilku odsłonach i smakach. Wśród nich wyróżnia się śledź, zdecydowanie jest go najwięcej, bo i sposobów na jego przygotowanie jest mnóstwo. Ryba ta to doskonała alternatywa dla karpia. Ale...
Najnowsze przepisy
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 17
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 16
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 23
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 41
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 55
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 63
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 62
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 76
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 64
Jesienny sernik dyniowyJesienny sernik dyniowy - prosty... ⇖ 76
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 77
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 73
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 91
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 142
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1640
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 672
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 616
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 563
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 465
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 438









































