Świderki z cukinią...
Źródło: http://lejdi-of-the-house.blogspot.com/2013/07/swiderki-z-cukinia.html
Faktura sosu z cukinii zalezy od tarki. na jakiej ja zetrzemy. Ja czasem uzywam drobnej - wtedy sos jest kremowy, a czasem grubej - wiorki cukinii pozostaja chrupiace. I oczywiscie swoja porcje zawsze doprawiam oliwa z chilli. Przepis ze stronyGazeta.plSkladniki:(na 3-4 dziecinne, lub 1 dorosla i 2 dziecinneporcje)300 g makaronu swiderki1 duzacukinia(lub 2 mniejsze)...
Najnowsze przepisy
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 6
Zdrowa sylwetka to nie tylko kwestia estetyki, ale przede... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Czas leci do przodu i na nikogo nie czeka! :) Tak, tak -... ⇖ 242
Na Wyspach kolejna przerwa w szkole... Tak zwany, bardzo... ⇖ 242
Bardzo, ale to bardzo lubię scones. Te słone, są super... ⇖ 307
[zdjęcie]Definicja - sałatka zwykle robiona z sałaty... ⇖ 278
Szybkie, bezproblemowe danie, idealne w razie kryzysu, albo... ⇖ 322
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 542
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 466
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 445
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 385
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 368
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 341
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 323
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 243
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 222
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































