Najnowsze przepisy
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 2
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 2
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 3
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 4
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 13
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 15
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 7
Wielkanocny barszcz chrzanowy z jajkiem i białą kiełbasą
Moja wersja tradycyjnego barszczu podawana na naszym świątecznym stole podczas Wielkanocnego śniadania. Mocna rozgrzewająca, wyraziście chrzanowa, pachnąca wędzonką i opalaną cebulką zupa z dodatkiem białej kiełbasy własnej roboty smakuje rewelacyjnie i szybko znika z talerzy naszych gości.Składniki:500g wędzonego boczku5 cebul4 liście laurowe500ml żuru z butelki (zakwas)120g...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 431
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 512
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 498
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 488
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 657