Wieprzowina - podział mięsa (ciekawostka)
Źródło: http://www.przepisnatalerzu.pl/2015/11/wieprzowina-podzia-miesa-ciekawostka.html
Podgardle - nadaje sie do wytopienia na smalec, jako dodatek do jarzyn gotowanych, a zwlaszcza kapusty, do bigosu, do gotowania jako dodatek do pasztetu. Karkowka - nadaje sie do duszenia, smaz...
Najnowsze przepisy
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 12
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 13
Sos miodowo-musztardowy to jedna z tych kulinarnych... ⇖ 23
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Wigilijne potrawy czesto sa ciezko strawne kapusta z... ⇖ 939
Dzis napisze Wam kilka slow o nozach firmy Fiskars z linii... ⇖ 952
Skladniki:1 kg krolika1 szklanka bulionu lub rosolu400 ml... ⇖ 912
Prosty w wykonaniu nie moze sie nie udac:)Skladniki:560 g... ⇖ 629
Skladniki: (na ok 10 porcji)czubata lyzka ugotowanej na... ⇖ 589
Skladniki:opakowanie makaronu swiderkiopakowanie miesa... ⇖ 551
Skladniki :570g maki pszennej typ 48024g drozdzy190 ml... ⇖ 582
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2116
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 892
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 880
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 637









































