Wieprzowina - podział mięsa (ciekawostka)
Źródło: http://www.przepisnatalerzu.pl/2015/11/wieprzowina-podzia-miesa-ciekawostka.html
Podgardle - nadaje sie do wytopienia na smalec, jako dodatek do jarzyn gotowanych, a zwlaszcza kapusty, do bigosu, do gotowania jako dodatek do pasztetu. Karkowka - nadaje sie do duszenia, smaz...
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 14
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Wigilijne potrawy czesto sa ciezko strawne kapusta z... ⇖ 946
Dzis napisze Wam kilka slow o nozach firmy Fiskars z linii... ⇖ 957
Skladniki:1 kg krolika1 szklanka bulionu lub rosolu400 ml... ⇖ 921
Prosty w wykonaniu nie moze sie nie udac:)Skladniki:560 g... ⇖ 660
Skladniki: (na ok 10 porcji)czubata lyzka ugotowanej na... ⇖ 614
Skladniki:opakowanie makaronu swiderkiopakowanie miesa... ⇖ 580
Skladniki :570g maki pszennej typ 48024g drozdzy190 ml... ⇖ 595
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1982
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1955
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1365
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 799
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 719
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 646
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 629
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 600









































