Wieprzowina - podział mięsa (ciekawostka)
Źródło: http://www.przepisnatalerzu.pl/2015/11/wieprzowina-podzia-miesa-ciekawostka.html
Podgardle - nadaje sie do wytopienia na smalec, jako dodatek do jarzyn gotowanych, a zwlaszcza kapusty, do bigosu, do gotowania jako dodatek do pasztetu. Karkowka - nadaje sie do duszenia, smaz...
Najnowsze przepisy
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 11
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 17
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Wigilijne potrawy czesto sa ciezko strawne kapusta z... ⇖ 948
Dzis napisze Wam kilka slow o nozach firmy Fiskars z linii... ⇖ 959
Skladniki:1 kg krolika1 szklanka bulionu lub rosolu400 ml... ⇖ 924
Prosty w wykonaniu nie moze sie nie udac:)Skladniki:560 g... ⇖ 666
Skladniki: (na ok 10 porcji)czubata lyzka ugotowanej na... ⇖ 617
Skladniki:opakowanie makaronu swiderkiopakowanie miesa... ⇖ 586
Skladniki :570g maki pszennej typ 48024g drozdzy190 ml... ⇖ 596
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2985
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2139
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1485
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 672
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 668
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































