Wieprzowina - podział mięsa (ciekawostka)
Źródło: http://www.przepisnatalerzu.pl/2015/11/wieprzowina-podzia-miesa-ciekawostka.html
Podgardle - nadaje sie do wytopienia na smalec, jako dodatek do jarzyn gotowanych, a zwlaszcza kapusty, do bigosu, do gotowania jako dodatek do pasztetu. Karkowka - nadaje sie do duszenia, smaz...
Najnowsze przepisy
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 16
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 11
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 18
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Wigilijne potrawy czesto sa ciezko strawne kapusta z... ⇖ 934
Dzis napisze Wam kilka slow o nozach firmy Fiskars z linii... ⇖ 948
Skladniki:1 kg krolika1 szklanka bulionu lub rosolu400 ml... ⇖ 903
Prosty w wykonaniu nie moze sie nie udac:)Skladniki:560 g... ⇖ 620
Skladniki: (na ok 10 porcji)czubata lyzka ugotowanej na... ⇖ 585
Skladniki:opakowanie makaronu swiderkiopakowanie miesa... ⇖ 541
Skladniki :570g maki pszennej typ 48024g drozdzy190 ml... ⇖ 577
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 712
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 567
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 262
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 256
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 212









































