Najnowsze przepisy
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 16
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 18
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 7
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 6
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 13
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 11
Wieprzowina - podział mięsa (ciekawostka)
Podgardle - nadaje sie do wytopienia na smalec, jako dodatek do jarzyn gotowanych, a zwlaszcza kapusty, do bigosu, do gotowania jako dodatek do pasztetu. Karkowka - nadaje sie do duszenia, smaz...
Przepisy z bloga
Wigilijne potrawy czesto sa ciezko strawne kapusta z... ⇖ 673
Skladniki:1 kg krolika1 szklanka bulionu lub rosolu400 ml... ⇖ 652
Dzis powracamy z przetworami :) Pikle z cukinii.Skladniki:1... ⇖ 792
Skladniki:3 szklanki maki zwyklej1 szklanka cukru1 szklanka... ⇖ 823
Dzis napisze Wam kilka slow o nozach firmy Fiskars z linii... ⇖ 681
Takie kluseczki przygotowywala jeszcze moja babcia , kiedy... ⇖ 866