Najnowsze przepisy
Espresso Corretto z Moka – włoski klasyk z charakterem... ⇖ 10
Rewelacyjne i bardzo proste w przygotowaniu klasyczne... ⇖ 7
Wprowadzenie do Mini gołąbków z ryżem i mięsem Co to... ⇖ 13
Wprowadzenie do zapiekanki z pieczarkami i serem Dlaczego... ⇖ 15
Wprowadzenie do Pancakes z bananami i płatkami owsianymi... ⇖ 15
Wprowadzenie do sałatki z kaszy jaglanej i warzyw Sałatka... ⇖ 18
Smaczna, zdrowa i kolorowa surówka z kapusty pekińskiej... ⇖ 16
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 26
Świeżynka mazurska

Świeżynka, czyli łopatka zapiekana w cebuli.Składniki:-ok. 1,5 kg łopatki wieprzowej-4-5 cebul-2 ząbki czosnku-sól, pieprz ziołowy i naturalny-olej-1/2 szklanki wody Mięso kroimy w plastry i przyprawiamy solą, pieprzem ziołowym i naturalnym.Pozostawiamy na ok. godzinę. Cebulę i czosnek kroimy. Mięso podsmażamy z obu stron na...
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 78
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 235
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 363
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 579
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 430
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 323
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 111
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 107
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104