Świeżynka mazurska

Świeżynka, czyli łopatka zapiekana w cebuli.Składniki:-ok. 1,5 kg łopatki wieprzowej-4-5 cebul-2 ząbki czosnku-sól, pieprz ziołowy i naturalny-olej-1/2 szklanki wody Mięso kroimy w plastry i przyprawiamy solą, pieprzem ziołowym i naturalnym.Pozostawiamy na ok. godzinę. Cebulę i czosnek kroimy. Mięso podsmażamy z obu stron na...
Najnowsze przepisy
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 8
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 10
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 9
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 8
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 12
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 13
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 17
Oh, let me tell you about *lasagna*! This classic Italian... ⇖ 16
Oh, strawberry shortcake—where do I even begin? This... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 108
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 269
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 397
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2051
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 337
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 305
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 292
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 263
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 256
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 211