Wigilijny barszcz czerwony na zakwasie z uszkami

Jestem dość wybredna, jeśli chodzi o czerwony barszcz. Jak dla mnie, powinien być on dość pikantny, lekko kwaskowaty, wyrazisty i powinien mieć piękną, głęboką barwę. Poza tym, barszcz bez aromatu majeranku to nie barszcz, a brak uszek, pierogów, czy pasztecików do niego – to jak krupnik bez kaszy. U nas w rodzinie, na Wigilię zawsze […] Artykuł Wigilijny barszcz...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 14
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 15
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Witam Was po długiej przerwie! Większość z Was pewnie... ⇖ 483
Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam do Was z... ⇖ 617
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście już po urlopie, w... ⇖ 656
Jak mijają Wam wakacje? Jak radzicie sobie w takie upały?... ⇖ 804
Kto powiedział, że gofry muszą być tylko na słodko?... ⇖ 810
Czy znajdzie się ktoś, kto odmówi domowym placuszkom? Ja... ⇖ 615
Witam Was po krótkiej przerwie! Dzisiaj coś specjalnie... ⇖ 680
Quesadilla to świetny pomysł na szybki i bardzo sycący... ⇖ 638
Dawno nie wstawiałam żadnej sałatki, więc to najwyższy... ⇖ 840
Ryby i owoce morza uwielbiam, niestety jadam je jedynie od... ⇖ 728
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204