Wilgotna babka marmurkowa

Bardzo miękka i wilgotna Babka marmurkowa to idealna propozycja na zbliżające się Święta Wielkanocne. Piekę ją również na co dzień, ponieważ jest bardzo smaczna i przede wszystkie bardzo prosta do wykonania. Zawsze się udaje. Podczas pieczenia pięknie pachnie w całym domu. Składniki. Szklanka to pojemność 250ml. 5 jajek 2,5 szklanki mąki pszennej 0,5 szklanki maki […] Artykuł Wilgotna babka marmurkowa pochodzi z serwisu Blog kulinarny Ania gotuje.
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 8
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na niezwykłe danie siedzuń sosnowy w... ⇖ 35
Przepis na ogórki po królewsku dostałam od swojej mamy.... ⇖ 146
Kwaśny agrest nadaje się idealnie na kompot do obiadu lub... ⇖ 64
Sałatka z cukinii w słoiku to moja kolejna propozycja na... ⇖ 75
Jagody w słoikach to moja kolejna propozycja na zimowe... ⇖ 64
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204