Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Słodkich Bułeczek z Kremowym Serkiem i... ⇖ 16
Wprowadzenie do Tartaletek z Kremem Cytrynowym Tartaletki z... ⇖ 31
Wprowadzenie do Focaccia z oliwkami i cebulą Focaccia z... ⇖ 20
Caffè Brasiliano z Gran Caffè Gambrinus Historia i... ⇖ 14
Wprowadzenie do Soczyste Pierś Kurczaka Faszerowane... ⇖ 31
Robi się go bardzo szybko i jest naprawdę pyszny. Kurczak... ⇖ 34
Udka à la polonezy to bardzo smaczne danie, które można... ⇖ 33
Wilgotne ciasto z daktylami i domowym sosem karmelowym - sticky toffee pudding
Dzisiaj zapraszam na klasyczny brytyjski deser: słodziutkie, wilgotne ciasto z daktylami, skąpane w karmelowym sosie. Ciasto najlepiej smakuje na ciepło, ale nie martwcie się – po podgrzaniu na drugi dzień jest równie pyszne! Deser wychodzi mocno karmelowy w smaku, niesamowicie lekki i puszysty, a jednocześnie wilgotny. Co ciekawe, ciasto wcale nie jest mocno słodkie, wręcz przeciwnie - większość słodyczy pochodzi raczej z sosu. Całość stanowi pyszną, mocno...
Przepisy z bloga
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 989
Dzisiaj zapraszam na prosty deser, który przygotujemy w... ⇖ 97
Dzisiaj zapraszam na prosty deser, który idealnie sprawdzi... ⇖ 158
Dzisiaj zapraszam na deser wypełniony jesiennymi... ⇖ 149
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na przyjemnie... ⇖ 158
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane z mięsem... ⇖ 281
Dzień Trzech króli, czyli 6 stycznia nazywano w dawnej... ⇖ 258
Wprowadzenie do Zapiekanki Makaronowej z Kurczakiem i... ⇖ 211
Wprowadzenie do Krokietów z Chleba Tostowego z Indykiem i... ⇖ 184
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak Faszerowany Kremowym... ⇖ 175
Wprowadzenie do Lasagna ze szpinakiem kurczakiem i sosem... ⇖ 164
Wprowadzenie do Tartaletek z Kremem Waniliowym i Owocami... ⇖ 148