Najnowsze przepisy
Elegancka tarta pistacjowa z malinami na kruchym spodzie.... ⇖ 6
Zapraszam Was dzisiaj na przepyszny deser z mango, ricottą... ⇖ 2
Słodliwka pospolita, znana z wyjątkowego smaku i licznych... ⇖ 15
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 12
Dobry bulion to podstawa każdego risotto. Uwielbiam... ⇖ 25
Dziś zapraszam na fantastyczny deser. Leciutki biszkopt z... ⇖ 43
Wino czereśniowe.

Składniki :10 l soku z czereśni6 kg cukru10 l źródlanej wody2 dkg kwasku cytrynowego1 opakowanie drożdży winiarskich Portwein 1 opakowanie pożywki dla drożdżySposób wykonania :Najlepsze czereśnie na wino będą te ciemnoczerwone, dojrzałe i zdrowe. Owoce przebierz, usuń ogonki, opłucz, wydryluj. Pozostaw około 5 % pestek z wydrylowanych czereśni. Pestki wsyp do...
Przepisy z bloga
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 47
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 60
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 73
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 118
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 128
Składniki :3 kg dyni np. Hokkaido ( waga po obraniu )1 kg... ⇖ 147
Składniki :3 kg dojrzałych owoców pigwy1 kg cukrulaska... ⇖ 240
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji... ⇖ 216
Składniki :3 kg mięsistych pomidorów3 marchewki1 korzeń... ⇖ 310
Składniki :3 kg ogórków, 4 cebule3 papryki czerwone70... ⇖ 606
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3407
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1850
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1265
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1257
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1173
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 972
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 793
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 748
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 635
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 626