Najnowsze przepisy
Te fantastycznie łatwe i pyszne ciasteczka Florentynki... ⇖ 13
PULPETY DROBIOWE W KOPERKOWYM SOSIE Dziś w mojej kuchni... ⇖ 10
Fasolka szparagowa to jeden z naszych ulubionych dodatków... ⇖ 11
Ostatnio babcia poczęstowała nas tym ciastem. Babcia... ⇖ 14
I znowu zapraszam na proste ciacho bez pieczenia. Bo nie... ⇖ 16
Kalafior ostatnio jest dość tani, dlatego często kupuję... ⇖ 11
Wiosenna zupa z groszkiem, fasolką szparagową i ziarnami zbóż (Minestrone con piselli, fagiolini e cereali)

SKŁADNIKI1/2 szklanki ziaren orkiszu1/2 szklanki ziaren jeczmienia200 g groszku (swiezegolub mrozonego)200 g fasolki szparagowej(swieze lub mrozonej)1,5 l - 2 l wywaru warzywnego*1 cebula1 lodyga selera naciowego1-2 ziemniaki2 zabki czosnku3 lyzki oliwymajeraneknatka pietruszkisol, pieprz* W zaleznosci od tego, jak bardzo gestazupechcemyotrzymac.****INGRE...
Przepisy z bloga
Wielkanoc to idealna okazja, by wprowadzić do menu coś... ⇖ 109
Wielkanoc to czas pełen aromatów, rodzinnych spotkań... ⇖ 104
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 1117
Jeśli marzycie o domowych bułeczkach, które rozpływają... ⇖ 101
Jajka faszerowane tuńczykiem alla diavola to klasyczna... ⇖ 105
Focaccia to jedno z najbardziej klasycznych drożdżowych... ⇖ 106
Jeśli lubisz dania pełne smaku, aromatyczne przyprawy i... ⇖ 207
Jeśli uwielbiacie miękkie, puszyste wypieki z nutą... ⇖ 100
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1421
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 753
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 719
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 489
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 405
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 297