Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
21.12.2025 Magda Piernikowe tosty francuskie z piekarnika... ⇖ 7
Wigilia to nie tylko potrawy. To cisza, światło świec i... ⇖ 17
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 72
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 168
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 324
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 450
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2913
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2117
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1474
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 851
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 753
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 687
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 655
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 650
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 632









































