Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Ekspresowe rogaliki, na które ciasto składa się tylko z... ⇖ 7
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 18
SERNIK ORZECHOWO CZEKOLADOWYObłędnie pyszny sernik poleca... ⇖ 22
Inspiracje i pomysły na pyszne przekąski Sylwestrowe.... ⇖ 41
Szybkie mini zapiekanki, wystarczy sobie oderwać kawałek,... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 77
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 170
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 327
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 452
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3748
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2335
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1674
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 934
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 904
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 845
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 798









































