Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Kurczak z ryżem – klasyczny, codzienny obiad, który dla... ⇖ 12
Zachwycające eklerki domoweDziś miałam ogromną ochotę... ⇖ 17
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 14
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 15
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 15
Rumiane placki z gotowanych ziemniaków zawsze kojarzą mi... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 304
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 429
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1031
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 840
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 823
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 744
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 448
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 363
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 343









































