Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 10
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 10
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 35
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 26
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 156
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 148
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 307
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 433
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 156
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 35
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 28
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 26
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 20
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 15
































