Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Krem z czekoladą Milka do tortu – aksamitny i delikatny.... ⇖ 11
Odchudzanie jest dla Ciebie synonimem męki i czasu, który... ⇖ 10
Makowa Dama z Brzoskwiniami to idealne ciasto makowe na... ⇖ 25
19.11.2025 Magda Czasem mamy ochotę na coś w klimacie... ⇖ 10
Sałatka pieczarkowa z żółtym serem – szybka, kremowa... ⇖ 14
Jeśli jest jeden smak, który kojarzy mi się z chłodnymi... ⇖ 19
Miękkie, zielone kopytka ze szpinakiem. Szybki domowy... ⇖ 19
Donaty dyniowe Jesień przynosi ze sobą, coś, czego nie... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 304
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 429
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1013
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 818
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 799
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 715
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 428
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 351
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 331









































