Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 4
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 20
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 17
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 61
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 162
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 318
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 444
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1645
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 734
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 678
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 564
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 466
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































