Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Wyobraź sobie takie śniadanie: ugotowane na półmiękko... ⇖ 9
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 17
Dzisiaj przychodzę do Was z kolejnym przepisem na proste i... ⇖ 22
Świąteczne ciasteczka czekoladowe renifery to uroczy i... ⇖ 17
Kiedy za oknem robi się chłodniej, nic tak nie rozgrzewa... ⇖ 17
Kotlety ruskie – prosty i pyszny pomysł na obiad Jeśli... ⇖ 20
Sernik Kinder Country to naprawdę wyjątkowy przepis! Ma... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 140
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 297
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 422
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 566
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 186
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 147
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 118
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 115
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 104
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 94









































