Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 11
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 29
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 124
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 26
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 23
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 23
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 148
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 307
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 433
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 326
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 208
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 124
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 106
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 78
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 54
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 46
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 45








































