Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 6
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 11
Sos miodowo-musztardowy to jedna z tych kulinarnych... ⇖ 18
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 145
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 305
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 431
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2107
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 891
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 874
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 635









































