Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 11
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 18
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 24
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 22
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 21
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 141
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 300
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 424
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 754
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 614
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 333
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 290
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































