Wiśnie drylowane

W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
Oh, let me tell you, there’s just something magical about... ⇖ 10
Oh my goodness, let me tell you about this amazing... ⇖ 8
Oh my goodness, let me tell you about these churro cupcakes... ⇖ 9
Oh my goodness, let me tell you about this chocolate dump... ⇖ 9
Oh my goodness, let me tell you about my absolute favorite... ⇖ 8
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 20
Filet z kurczaka na szybko to wybawienie dla zabieganych.... ⇖ 20
Ciasto ucierane cynamonowo-rumowe ze śliwkami to prosty i... ⇖ 17
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 104
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 265
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 393
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1940
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 304
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 268
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 262
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 227
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 214
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 190