Wiśnie drylowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/07/wisnie-drylowane.html
W spiżarni nie może zabraknąć przetworów z wiśni.Z pewnością przydadzą się do ciast i deserów.Składniki:-6 kg wiśni ( po wydrylowaniu pozostanie ok. 5 kg )-2 kg cukru Wiśnie płuczemy i odsączamy. Do drylowania najlepiej jest wybrać miejsce na wolnym powietrzu, aby uniknąćtrudnego mycia a w najgorszym razie malowania ścian kuchni...
Najnowsze przepisy
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 15
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 8
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 8
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 15
Fit Paella Wegańska z Wędzonym Tofu(Cook4me Tefal -... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 305
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 430
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1886
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1100
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 927
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 858
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 809
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 506









































