Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 32
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 68
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 49
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 11
Włoska sbriciolata z truskawkami, kremem mascarpone i kruszonką
Włoska sbriciolata to rodzaj tarty przygotowanej z maślanego, kruchego ciasta, niewymagającego rozwałkowywania. Kruszonkę z kruchego ciasta wystarczy wyłożyć na dno i boki formy, przykryć kremem z mascarpone, plasterkami truskawek a na koniec posypać pozostałą kruszonką. Prosto, szybko i bardzo smacznie, w sam raz do weekendowej kawy. Serdecznie polecam! SKŁADNIKI Kruszonka 250 g mąki pszennej 50 g drobno mielonych migdałów lub mąki migdałowej 100 g cukru 120 g zimnego masła...
Przepisy z bloga
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 32
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 32