Włoska zupa kalafiorowa

Dlaczego wloska? Bazylia, pomidory tak nam sie kojarza. Serio? Wyszla boska <3Skladniki:500 g wedzonych zeberek2 marchewki2 pietruszki1 seler4 ziemniaki2 zabki czosnku1 garsc tymianku1 garsc lubczyku1 garsc estragonu1 maly kalafior1 garsc lisci kalafiora1 garsc swiezej bazylii2 lyzki brazowego siemienia lnianego1/2 szklanki startego parmezanu500 ml passaty pomidorowejsol, pieprzPrzygotowanie: ...
Najnowsze przepisy
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 9
Składniki: recipe: ziemniaki około 1 kg, olej rzepakowy 3... ⇖ 12
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 12
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 16
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 16
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 64
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 60
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 64
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 49
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2126
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 328
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 326
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 277