Włoskie „Brasato al Barolo” – wołowina duszona w czerwonym winie
Źródło: https://lagrandepiccolacuoca.com/wloskie-brasato-al-barolo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=wloskie-brasato-al-barolo
Jeśli uwielbiasz dania, w których smak wina idealnie łączy się … Artykuł Włoskie „Brasato al Barolo” – wołowina duszona w czerwonym winie pochodzi z serwisu La grande piccola cuoca | Włochy od kuchni.
Najnowsze przepisy
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 14
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 15
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 22
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 18
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 27
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 18
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Pierniczki jogurtowe to idealna propozycja dla wszystkich,... ⇖ 67
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 72
Kiedy za oknem robi się chłodniej, nic tak nie rozgrzewa... ⇖ 93
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3460
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2261
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1626
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 898
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 813
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 813
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 763
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 756









































