Włoskie „Brasato al Barolo” – wołowina duszona w czerwonym winie

Jeśli uwielbiasz dania, w których smak wina idealnie łączy się … Artykuł Włoskie „Brasato al Barolo” – wołowina duszona w czerwonym winie pochodzi z serwisu La grande piccola cuoca | Włochy od kuchni.
Najnowsze przepisy
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 12
Filet z kurczaka na szybko to wybawienie dla zabieganych.... ⇖ 18
Ciasto ucierane cynamonowo-rumowe ze śliwkami to prosty i... ⇖ 16
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 27
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Wielkanoc to idealna okazja, by wprowadzić do menu coś... ⇖ 137
Wielkanoc to czas pełen aromatów, rodzinnych spotkań... ⇖ 133
Pieczeń rzymska to jedno z tych dań, które kojarzą się... ⇖ 120
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 1162
Jeśli marzycie o domowych bułeczkach, które rozpływają... ⇖ 138
Jajka faszerowane tuńczykiem alla diavola to klasyczna... ⇖ 140
Focaccia to jedno z najbardziej klasycznych drożdżowych... ⇖ 139
Jeśli lubisz dania pełne smaku, aromatyczne przyprawy i... ⇖ 238
Jeśli uwielbiacie miękkie, puszyste wypieki z nutą... ⇖ 128
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1927
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 299
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 268
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 259
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 227
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 213
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 190