Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 11
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 64
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 47
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 66
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 62
Włoskie faworki „chiacchiere” w wersji pieczonej
Po ostatnich smażonych karnawałowych przysmakach przychodzę dzisiaj do Was z lżejszym przepisem. Włoskie faworki „chiacchiere” tym razem nie w wersji smażonej, ale pieczonej. Smak jest ten sam, może nawet lepszy, bo bardziej intensywny. Faworki po upieczeniu są lekkie, niesamowicie kruche i znikają tak samo szybkie, jak te smażone. Na koniec serdecznie polecam Wam zakładkę karnawał, w której znajdziecie wiele przepisów na oponki, pączki i inne pyszności. SKŁADNIKI...
Przepisy z bloga
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 51
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 36
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 33