Wołowina po burgundzku
Źródło: https://smakujejakumarty.blogspot.com/2022/02/woowina-po-burgundzku.html
Obiecałam Wam ten przepis na francuskie wydanie wołowiny, a że w końcu dostałam te upragnione policzki to postanowiłam się z Wami nim podzielić. Aksamitny sos, kruche mięso i rozpływające się w ustach warzywa to prawdziwa uczta.Idealny wybór na świąteczne przyjęcie czy uroczystą kolację. Wszyscy są zawsze zachwyceni.Koniecznie wypróbujcie!Read more »
Najnowsze przepisy
Zlewozmywak stalowy może być nie tylko praktyczny, ale... ⇖ 6
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 17
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 13
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 27
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Prócz klasycznego wydania, czyli jedynie sparzonej i... ⇖ 270
Pasztet robię na bazie przepisu Magdy Gessler. Wychodzi... ⇖ 496
Szynka podpatrzona jakiś czas temu u Kuby Kuronia. Po... ⇖ 908
Uwielbiam takie śniadania. Ciepły i chrupiący początek... ⇖ 485
Bardzo prosty jednogarnkowy obiad czy kolacja. Nie ukrywam,... ⇖ 501
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 554
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 461
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 358
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 231
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 224









































