Najnowsze przepisy
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 17
Wołowina z pieczarkami, w sosie ostrygowym ( oyster sauce )
This is a Chinese dish that uses the classic Chinese ingredients of oyster sauce, ginger and sesame oil,thockened with cornflour. Try using this sauce with a range of other ingredients like swapping mushrooms forbroccoli or beef for chicken. Smacznie i szybko. Czyli tak, jak lubie! :)Kolejne danie podpatrzone i nauczone na kursie Bags of Taste.Skladniki:(na 2 porcje, ale...
Przepisy z bloga
Przepis z nieocenionej BBC Good Food.Składniki:(na 4-6... ⇖ 50
[zdjęcie]Mieszana sałatka, robiona zwykle z siekanego... ⇖ 40
Przepis ze strony BBC.Składniki:(kwadratowa blaszka 23cm,... ⇖ 52
Panie i Panowie: 11 urodziny Sofijki już za nami!Zabawa... ⇖ 63
Przepis ze strony The Kitchn.Składniki:(na porcję... ⇖ 79