Z ŁĄKI NA TALERZ: Agrestowy chutney z lawendą
Źródło: http://kuchnia-w-sloncu.blogspot.com/2018/07/z-aki-na-talerz-agrestowy-chutney-z.html
Lipiec, to takie letnie apogeum.Mnostwo owocow, najrozniejszych warzyw, ziol, kwiatow i najpiekniejszych lak, na ktorych az huczy od latajacych stworzonek :)To czas wszystkich malych i pekatych owocowych kulek: borowek, jagod, wszelkiej masci porzeczek, w tym i agrestu (ktorego pelna nazwa, to wlasnie porzeczka agrest ;)), ktory kolejny raz w tym sezonie zostaje bohaterem posta. (pierwszy TU)Nazyw...
Najnowsze przepisy
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 7
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 10
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 19
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 22
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 44
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 99
Myślałam, że wszystko zajmie mniej czasu i wrócę na... ⇖ 90
Kochani, donoszę, że po deszczowych dniach wygrzewałam... ⇖ 162
Za oknem jedna z najdłuższych pochmurnych i zimnych... ⇖ 156
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 623
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 344
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 293
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































