Z ŁĄKI NA TALERZ: Przecier z piwonii
Źródło: http://kuchnia-w-sloncu.blogspot.com/2020/06/z-aki-na-talerz-przecier-z-piwonii.html
Czerwiec to zdecydowanie miesiąc piwonii.Tak, jak w Maju dla bzu Lilaka, tak w Czerwcu dla piwonii niejeden traci głowę.Ogrody i domowe wazony wypełniają się kulistymi pąkami w odcieniach zieleni i brązu, by za chwilę wybuchnąć różowymi, bordowymi i białymi pióropuszami płatków.Delikatny zapach kwiatów szumi w głowie i rozjaśnia nawet deszczowy początek lata :)Za oknem mały...
Najnowsze przepisy
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 8
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 10
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 13
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 19
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 17
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 13
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 43
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 98
Myślałam, że wszystko zajmie mniej czasu i wrócę na... ⇖ 87
Kochani, donoszę, że po deszczowych dniach wygrzewałam... ⇖ 161
Za oknem jedna z najdłuższych pochmurnych i zimnych... ⇖ 155
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 729
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 586
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 275
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 263
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218









































