Najnowsze przepisy
Surówkę ze słoika, jest hitowym dodatkiem do grilla. Ta... ⇖ 6
Mawiają że w prostocie siła i ten cytat tutaj sprawdza... ⇖ 4
Wprowadzenie do Zupa Toscana recipe Co to jest Zupa... ⇖ 15
Wprowadzenie do Smash Burger with Tortilla Co to jest Smash... ⇖ 11
Wprowadzenie do Mini Hamburger Bułeczek Co to są Mini... ⇖ 9
Wprowadzenie do Ciasto Góralskie przepis Ciasto Góralskie... ⇖ 16
Wprowadzenie do Kremowego deseru z twarogu Kremowy deser z... ⇖ 18
Wprowadzenie do Diabetologiczna zapiekanka przepis Dlaczego... ⇖ 9
ZACZYN POOLISH

Zaczyn poolish co to takiego? Jest to zaczyn, który przygotowuje się z minimalnej ilości drożdży oraz mąki i wody w tej samej ilości. Wyrasta on bardzo długo, od 10 do nawet 16 godzin w temperaturze pokojowej. Tak naprawdę w czasie wyrastania musi dojść do procesu fermentacji. Pieczywo z takiego zaczynu jest pyszne, ma chrupiącą skórkę i miękki środek z charakterystycznymi...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 414
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 461
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 490
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 492
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 496
Karkówka z warzywami pieczona w naczyniu żaroodpornymto... ⇖ 442
Śledzie po kaszubsku to nic innego jak filety śledziowe w... ⇖ 504
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3481
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1875
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1297
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1281
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1235
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 1001
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 818
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 783
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 671
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 663