Zapiekana ryba pod kapustą

Skladniki:3 filety z dorsza300g kapusty z grzybami (moze byc bigos bez miesa)2 cebule,marchewka,sol, pieprzPrzygotowanie:Filet dzielimy na 2-3 czesci. Opruszamy sola i pieprzem.Cebule kroimy w kostke, marchewke obieramy i scieramy na malych oczkach. Podsmazamy do miekkosci, nastepnie dodajemy kapuste i mieszamy.Na oddzielnej patelni podsmazamy rybe - okolo 3-4 minuty z kazdej strony.Do naczynia za...
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 2
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 8
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 16
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 22
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 20
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 39
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 60
Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola... ⇖ 86
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 85
Gnocchi z kurkami, zbielane śmietaną - to pyszny i szybki... ⇖ 134
Pyszny i szybki w przygotowanoi twarożek z suszonymi... ⇖ 75
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2085
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 345
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 316
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 304
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 265