Najnowsze przepisy
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 5
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 10
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 13
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 20
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 22
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 25
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 50
Zapiekana ryba pod kapustą

Skladniki:3 filety z dorsza300g kapusty z grzybami (moze byc bigos bez miesa)2 cebule,marchewka,sol, pieprzPrzygotowanie:Filet dzielimy na 2-3 czesci. Opruszamy sola i pieprzem.Cebule kroimy w kostke, marchewke obieramy i scieramy na malych oczkach. Podsmazamy do miekkosci, nastepnie dodajemy kapuste i mieszamy.Na oddzielnej patelni podsmazamy rybe - okolo 3-4 minuty z kazdej strony.Do naczynia za...
Przepisy z bloga
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 20
Arbuz z fetą czyli letnia klasyka idealna na upalne dni.... ⇖ 45
Obiad lub kolacja gotowa w 15 minut!W wersji z szynką,... ⇖ 40
Pyszny, pieczony ser typu włoskiego jako przekąska lub na... ⇖ 79
Pizza na spodzie z kurczaka, sera i jajek! Totalnie... ⇖ 105
Pizza na spodzie z brokuła z ulubionymi dodatkami takimi... ⇖ 106
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 676
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 475
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 344
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 123