Zapiekana ryba pod kapustą

Skladniki:3 filety z dorsza300g kapusty z grzybami (moze byc bigos bez miesa)2 cebule,marchewka,sol, pieprzPrzygotowanie:Filet dzielimy na 2-3 czesci. Opruszamy sola i pieprzem.Cebule kroimy w kostke, marchewke obieramy i scieramy na malych oczkach. Podsmazamy do miekkosci, nastepnie dodajemy kapuste i mieszamy.Na oddzielnej patelni podsmazamy rybe - okolo 3-4 minuty z kazdej strony.Do naczynia za...
Najnowsze przepisy
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 12
Filet z kurczaka na szybko to wybawienie dla zabieganych.... ⇖ 18
Ciasto ucierane cynamonowo-rumowe ze śliwkami to prosty i... ⇖ 16
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 27
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 38
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 58
Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola... ⇖ 82
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 84
Gnocchi z kurkami, zbielane śmietaną - to pyszny i szybki... ⇖ 123
Pyszny i szybki w przygotowanoi twarożek z suszonymi... ⇖ 74
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1932
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 299
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 268
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 261
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 227
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 214
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 190