Zapiekane podudzia kurczaka z ziemniakami

Panierowane podudzia z kurczaka zapiekane z ziemniakami to danie nie wymagające specjalnego nakładu pracy. Przygotowuje się je szybko i jest niedrogie. Wielką zaletą tego jedzenia jest to, że przyprawę do podudzi komponujemy sami. Mieszając przyprawy w takich proporcjach uzyskujemy przepyszny smak pałek z kurczaka a o gotowej przyprawie można zwyczajnie zapomnieć, takie są pyszne!...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 179
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 21
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 43
Bigos z bakłażana – lekka i pyszna wariacja bez mięsa.... ⇖ 41
Zupa krem z porów – delikatna, kremowa i rozgrzewająca.... ⇖ 51
Puree z dyni to aksamitny i lekki dodatek, który zachwyca... ⇖ 46
Puszyste i mocno czekoladowe ciasto ze śliwkami –... ⇖ 74
Kokosowy obłoczek bez pieczenia! Ten sernik Raffaello na... ⇖ 142
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204