Najnowsze przepisy
Błyskawiczne proteinowe pancakes od Pan Shaky, które w... ⇖ 16
Pieczony pasztet z warzyw i owoców to danie jarskie do... ⇖ 17
Barszcz Biały (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 20
Co jak co ale nie ma jak swojskie wyroby byłam ostatnio u... ⇖ 18
Zapiekanka jak dawniej

1 półbagietka4 duże łyżki ketchupu (Heinz)300 g pieczarek1 łyżeczka masła1 mała biała cebula8 łyżek tartej mozzarelliprzyprawy- sól, pieprz, gałka muszkatołowaNa patelni roztapiamy mało dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebule , smażymy na złoty kolor . Gdy cebula jest ze złocona dodajemy do niej starte na dużych oczkach pieczarki . Dusimy do odparowania wody , na koniec doprawiamy do smaku przyprawami . Odkładamy do lekkiego przestygnięcia .Półbagietkę przecinamy...
Przepisy z bloga
50 g cukinii50 g papryki czerwonej50 g pieczarek50 g sera... ⇖ 49
1 serek wiejski 200g1 jajko4 łyżki mąki pszennej1 mała... ⇖ 80
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3353
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1829
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1245
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1240
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1111
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 947
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 770
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 729
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 628
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 612