Najnowsze przepisy
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 17
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 9
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 29
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 29
Sernik jagodowy Moje ulubione ciasto, sernik z jagodami... ⇖ 38
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKAPyszny pomysł na... ⇖ 22
Pełnowartościowa, wysoko białkowa, pieczona owsianką z... ⇖ 21
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 42
Zapiekanka jak dawniej

1 półbagietka4 duże łyżki ketchupu (Heinz)300 g pieczarek1 łyżeczka masła1 mała biała cebula8 łyżek tartej mozzarelliprzyprawy- sól, pieprz, gałka muszkatołowaNa patelni roztapiamy mało dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebule , smażymy na złoty kolor . Gdy cebula jest ze złocona dodajemy do niej starte na dużych oczkach pieczarki . Dusimy do odparowania wody , na koniec doprawiamy do smaku przyprawami . Odkładamy do lekkiego przestygnięcia .Półbagietkę przecinamy...
Przepisy z bloga
PULPETY500 g mięsa2 łyżki bułki tartej1 jajko15 całych... ⇖ 43
1 galaretka gruszkowa300 ml wrzącej wody400 g jogurtu... ⇖ 46
Często zostaje mięso czy kiełbasa z grilla , często... ⇖ 128
CIASTO1/2 kg mąki pszennejokoło 150 ml ciepłej wody1... ⇖ 81
600 g mrożonych truskawek400 g jogurtu greckiego4 łyżki... ⇖ 77
Przepisy na czasie
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 356
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 318
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 269
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 94