Zapiekanka jak dawniej
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/10/zapiekanka-jak-dawniej.html
1 półbagietka4 duże łyżki ketchupu (Heinz)300 g pieczarek1 łyżeczka masła1 mała biała cebula8 łyżek tartej mozzarelliprzyprawy- sól, pieprz, gałka muszkatołowaNa patelni roztapiamy mało dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebule , smażymy na złoty kolor . Gdy cebula jest ze złocona dodajemy do niej starte na dużych oczkach pieczarki . Dusimy do odparowania wody , na koniec doprawiamy do smaku przyprawami . Odkładamy do lekkiego przestygnięcia .Półbagietkę przecinamy...
Najnowsze przepisy
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 6
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 8
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 13
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 14
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 29
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 57
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 58
200 g tuńczyka4 ogórki konserwowe3 jajka ugotowane na... ⇖ 107
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 340
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 248
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 185
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 144
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 135
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 58
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 57
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 53








































