Zapiekanka jak dawniej
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/10/zapiekanka-jak-dawniej.html
1 półbagietka4 duże łyżki ketchupu (Heinz)300 g pieczarek1 łyżeczka masła1 mała biała cebula8 łyżek tartej mozzarelliprzyprawy- sól, pieprz, gałka muszkatołowaNa patelni roztapiamy mało dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebule , smażymy na złoty kolor . Gdy cebula jest ze złocona dodajemy do niej starte na dużych oczkach pieczarki . Dusimy do odparowania wody , na koniec doprawiamy do smaku przyprawami . Odkładamy do lekkiego przestygnięcia .Półbagietkę przecinamy...
Najnowsze przepisy
Zrobicie go w kilka minut .Banalnie prosty ale pyszny,... ⇖ 2
Uwielbiam wszelkiego rodzaju miodowniki. Kojarzą mi się z... ⇖ 11
Sos koperkowy do ryby to klasyka kuchni domowej, która... ⇖ 19
Błyskawiczny Majonez Mleczny Ten domowy majonez mleczny z... ⇖ 12
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 19
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 46
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 50
200 g tuńczyka4 ogórki konserwowe3 jajka ugotowane na... ⇖ 103
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1723
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1077
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 882
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 847
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 786
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 485
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 418









































