Zapiekanka jak dawniej
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/10/zapiekanka-jak-dawniej.html
1 półbagietka4 duże łyżki ketchupu (Heinz)300 g pieczarek1 łyżeczka masła1 mała biała cebula8 łyżek tartej mozzarelliprzyprawy- sól, pieprz, gałka muszkatołowaNa patelni roztapiamy mało dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebule , smażymy na złoty kolor . Gdy cebula jest ze złocona dodajemy do niej starte na dużych oczkach pieczarki . Dusimy do odparowania wody , na koniec doprawiamy do smaku przyprawami . Odkładamy do lekkiego przestygnięcia .Półbagietkę przecinamy...
Najnowsze przepisy
Rewelacyjna Pasta z Warzyw z Bulionu to mój sposób na... ⇖ 13
Szarlotka zawijana to pyszna i efektowna wariacja na temat... ⇖ 18
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 16
Dieta na rzeźbę to nie tylko chwilowy trend, ale kluczowy... ⇖ 11
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 53
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 52
200 g tuńczyka4 ogórki konserwowe3 jajka ugotowane na... ⇖ 106
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2166
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1157
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 1002
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 921
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 902
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 681









































