Zapiekanka jak dawniej
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/10/zapiekanka-jak-dawniej.html
1 półbagietka4 duże łyżki ketchupu (Heinz)300 g pieczarek1 łyżeczka masła1 mała biała cebula8 łyżek tartej mozzarelliprzyprawy- sól, pieprz, gałka muszkatołowaNa patelni roztapiamy mało dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebule , smażymy na złoty kolor . Gdy cebula jest ze złocona dodajemy do niej starte na dużych oczkach pieczarki . Dusimy do odparowania wody , na koniec doprawiamy do smaku przyprawami . Odkładamy do lekkiego przestygnięcia .Półbagietkę przecinamy...
Najnowsze przepisy
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 16
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 21
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 28
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 22
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 43
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 44
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 621
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 341
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 290
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































