
Składniki:Bagietka paryskaPesto 2 pełne łyżkiMozzarella w plastrach 150 gPomidor malinowySalami 6-8 plastrówOreganoSólPieprz Przygotowanie:Bagietkę paryską rozkroić na pół, posmarować pesto u mnie bazyliowe.Naprzemiennie układamy plastry mozzarelli, salami i pomidora. Całość posypać solą, pieprzem i oregano.Zapiekamy we frytkownicy beztłuszczowej 5-7 minut w temperaturze 180 stopni lub w piekarniku 8-10 minut w temperaturze 200 stopni lub do ładnego...
Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na szybką, sycącą i wyjątkowo smaczną... ⇖ 22
Cześć Kochani zapraszam na przepis z serii PRZETWORYTym... ⇖ 30
Witam Kochani! Polecam przepyszne placki najlepsze ze... ⇖ 20
Dlaczego ten gulasz to strzał w dziesiątkę?Bogactwo... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Składniki: Subskrybuj Udostępnij Skomentuj Zostaw... ⇖ 221
Składniki:(porcja na 12-14 sztuk)Muszle makaronowe 12-14... ⇖ 343
Składniki: Subskrybuj Udostępnij Skomentuj Zostaw... ⇖ 358
Składniki:#stripsy #stripsykfc #kurczakizkfcfilet z... ⇖ 251
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1604
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 269
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 216
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 207
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 166
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 160
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 156
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 130