Zhingyalov Hats

Danie na ciężkie czasy. Rodzaj ormiańskiego pieczywa nadziewany różnymi roślinami. Popularny w Armenii i kontrowersyjnym Górnym Karabachu. Szerszej publiczności Ormianie byli znani z książki Stefana Żeromskiego - Przedwiośnie.Oczywiście musiałem je dostosować do naszych warunków, bo niektórych popularnych roślin, używanych jako nadzienie, nie mam w okolicy. tym samym...
Najnowsze przepisy
Wybór odpowiedniej patelni na indukcję to decyzja, która... ⇖ 8
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 8
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 17
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 15
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 14
Prosta pyszna sałatka, która najlepiej smakuje w sezonie... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 53
Idealnie byłoby, gdyby danie było z makaronem lolli, ale... ⇖ 80
Rzepak to odmiana kapusty, więc skoro kultowym daniem są... ⇖ 91
Wiosna to młode warzywa. W tym kultowe młode ziemniaki i... ⇖ 101
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1433
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 624
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 535
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 498
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 447
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 444
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 437
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 409