Zhingyalov Hats
Źródło: http://kuchniakryzysowa.blogspot.com/2022/07/zhingyalov-hats.html
Danie na ciężkie czasy. Rodzaj ormiańskiego pieczywa nadziewany różnymi roślinami. Popularny w Armenii i kontrowersyjnym Górnym Karabachu. Szerszej publiczności Ormianie byli znani z książki Stefana Żeromskiego - Przedwiośnie.Oczywiście musiałem je dostosować do naszych warunków, bo niektórych popularnych roślin, używanych jako nadzienie, nie mam w okolicy. tym samym...
Najnowsze przepisy
Kiedy Gordon Ramsay w jednym z odcinków swojego programu... ⇖ 10
Bigos staropolski to jedno z najbardziej kultowych dań... ⇖ 15
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 15
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 15
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 15
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 137
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 23
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 25
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 15
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 96
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 95
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 93
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 128
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 432
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 137
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 101
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 100
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 98
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 87
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 81







































