Najnowsze przepisy
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 4
Na blogu był już przepis na ciasteczka z samego masła... ⇖ 4
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 34
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 41
Zhingyalov Hats
Danie na ciężkie czasy. Rodzaj ormiańskiego pieczywa nadziewany różnymi roślinami. Popularny w Armenii i kontrowersyjnym Górnym Karabachu. Szerszej publiczności Ormianie byli znani z książki Stefana Żeromskiego - Przedwiośnie.Oczywiście musiałem je dostosować do naszych warunków, bo niektórych popularnych roślin, używanych jako nadzienie, nie mam w okolicy. tym samym...
Przepisy z bloga
Na początku pomyślałem, że to mogłoby być takie moje... ⇖ 32
Kolejny wpis z czasznicą. Jak wspomniałem poprzednio,... ⇖ 43
Czasznica olbrzymia to taki grzyb, który wygląda jak... ⇖ 51
Sezon cukiniowy w pełni, można przygotować alternatywę... ⇖ 128
Genialne w swojej prostocie. Bardzo proste i smaczne. Coś... ⇖ 116
Smutne jedzenie w pracy z płodów małorolnych. Boczniaki... ⇖ 125
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3448
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3317
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 757
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 742
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 726
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 664