Najnowsze przepisy
Ciasto drożdżowe z owocami to proste i klasyczne ciasto,... ⇖ 3
SAŁATKA Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I MIODEMDzień dobry.... ⇖ 5
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 18
Przepis na pyszne i pięknie się prezentujące ciasto z... ⇖ 9
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 31
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 22
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 24
Zhingyalov Hats
Danie na ciężkie czasy. Rodzaj ormiańskiego pieczywa nadziewany różnymi roślinami. Popularny w Armenii i kontrowersyjnym Górnym Karabachu. Szerszej publiczności Ormianie byli znani z książki Stefana Żeromskiego - Przedwiośnie.Oczywiście musiałem je dostosować do naszych warunków, bo niektórych popularnych roślin, używanych jako nadzienie, nie mam w okolicy. tym samym...
Przepisy z bloga
Kuchnia turecka. Turcja to taki islamski reżim, który w... ⇖ 81