Ziemniaczane pire
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2009/01/ziemniaczane-pire.html
Skladniki :6 sredniej wielkosci ziemniakow1 lyzeczka soli1 lyzka maslaZiemniaki obrac i pokroic w cwiartki, a nastepnie zalac woda, dodac sol. doprowadzic do wrzenia i gotowac na wolnym ogniu do momentu, az ziemniaki nabiora miekkosci.Gdy ziemniaki beda miekkie odcedzamy je, a nastepnie odstawiamy z powrotem na gaz, aby odparowac pozostalosci wody. Do odparowanych ziemniakow dodajemy maslo i ugnia...
Najnowsze przepisy
Sos winegret to klasyk kuchni francuskiej, który trafił... ⇖ 17
Fit Błyskawiczny Chlebek Naan(*SERIA FIT*)Chlebki naan od... ⇖ 24
Fit Curry z Ciecierzycy(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 17
Fit Lody Pistacjowe(Ninja Creami NC300EU)Lody pistacjowe od... ⇖ 17
Domowe Mleko PistacjoweTo mleko pistacjowe ma w sobie coś... ⇖ 24
Dlaczego Warto Chrupać Orzechy Włoskie, czyli naturalny... ⇖ 20
Delikatny biszkopt z makiem, lekko kwaskowe wiśnie w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 575
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 394
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 384
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 592
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 684
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 599
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 503
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 696
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 553
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 598
Przepisy na czasie
Szybciutkie paszteciki garmażeryjne, bez czekania, aż... ⇖ 147
Miękkie, miodowe blaty, delikatny krem z mleka w proszku i... ⇖ 39
Co powiesz na krokiety z twarogiem na słodko? To przepis,... ⇖ 36
Składniki: Polewa: Ciasto mleczne wykonanie: 1. Serek... ⇖ 35
Jeśli uwielbiacie zapach pieczonych jabłek, cynamonu i... ⇖ 33
Rolada jabłkowa – prosty i pyszny deser, który zawsze... ⇖ 30









































