Ziemniaki faszerowane, mocno serowe, zapiekane w piekarniku.
Źródło: https://kuchniazwidokiemna.blogspot.com/2017/03/ziemniaki-faszerowane-mocno-serowe.html
Ziemniaki podobnie jak i inne warzywa mozna faszerowac na rozne sposoby. Dzis podaje najprostszy i najmniej skomplikowany sposob - ziemniaki mocno serowe - doskonale jako samodzielne danie np. na postny obiad lub ciepla kolacje, ale takie ziemniaczki moga byc tez swietnym dodatkiem do pelnego obiadu podane z miesem i surowka stanowia fajnie urozmaicony posilek. Polecam :)Skladniki- 9 srednie...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 10
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Zapraszam na wyśmienity serniczek. Sernik z kaszą manną.... ⇖ 684
Przepisów na klopsiki na blogu jest już kilka, bardzo je... ⇖ 461
Dziś przychodzę do Was z propozycją na błyskawiczny w... ⇖ 672
Zupa fasolowa. Gęsta i sycąca. Doskonała na pożywny... ⇖ 482
Ozorki, danie dla smakoszy podrobów. Odpowiednio... ⇖ 787
Dziś zapraszam Was na pysznego kurczaka w sosie curry z... ⇖ 627
Dzień dobry, witam się z wami po dłuższej przerwie i... ⇖ 603
Pomysłów na wykorzystanie piersi z kurczaka na blogu jest... ⇖ 418
Rolady mielone z pieczarkami zapiekane w boczku, to jeden z... ⇖ 514
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1899
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1304
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































