Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 97
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 22
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 17
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 22
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 34
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 26
Ziemniaki faszerowane pieczarkami

Ziemniaki faszerowane pieczarkamiProste danie z niewielu składników, ale tak smaczne, że trudno nie poprosić o dokładkę!Składniki:3 duże ziemniaki w łupinach250 g małych pieczarek1 cebula2 czubate łyżki masła3 łyżki startego drobno sera typu parmezan2 łyżki śmietany kwaśnej, gęstej 18%garść pokrojonego koperkusól i pieprz do smakuSposób wykonania: Ziemniaki w łupinach myjemy dokładnie, wkładamy do garnka, zalewamy wodą, solimy i wstawiamy na ogień. Gotujemy do...
Przepisy z bloga
Letnia, błyskawiczna sałatka obiadowa, pełna witamin i... ⇖ 25
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które... ⇖ 46
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 68
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 98
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 63
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 751
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417