Ziołowe podudzia kurczaka pieczone w maślance

Bardzo smaczny i pachnący ziołami z drobiem w roli głównej pomysł na obiad.Podudzia pieczone w maślance są kruche i delikatne. Charakteru dodaje im dodatek kopru włoskiego czy delikatny posmak czosnku. Jeśli lubicie ziołowe marynaty to zachęcam do przygotowania w ten sposób pałek z kurczaka. Marynata z 500 ml maślanki wystarczy na więcej podudzi niż podałam [...] Artykuł...
Najnowsze przepisy
Jesień zagościła na dobre, to i w kuchni również jest... ⇖ 4
Dawno mnie nie było, wracam zatem z pysznym i prostym... ⇖ 14
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 13
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Delikatna, kremowa i pachnąca czosnkiem. Zupa krem z... ⇖ 7
Czasem najprostsze smaki mają w sobie najwięcej magii.... ⇖ 17
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 42
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 48
Bigos z bakłażana – lekka i pyszna wariacja bez mięsa.... ⇖ 42
Zupa krem z porów – delikatna, kremowa i rozgrzewająca.... ⇖ 54
Puree z dyni to aksamitny i lekki dodatek, który zachwyca... ⇖ 47
Puszyste i mocno czekoladowe ciasto ze śliwkami –... ⇖ 76
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 828
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 325
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 289
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 261