Zrazy ze schabu

Zrazy tradycyjne przyrządzamy z wołowiny, ale te ze schabu smakują nam tak samo jak wołowe a może i bardziej. Schab jest mięciutki, soczysty i doskonały w smaku. Dzisiaj przygotujemy zrazy schabowe z klasycznym nadzieniem z ogórka, boczku wędzonego i cebuli. Składniki na 6-8 zrazów:60-70 dkg schabu (6-7 kotletów)6-8 plastrów wędzonego boczku2 ogórki kiszone lub konserwowe6 łyżeczek musztardy ostrej, np. sarepska2 małe cebule2 ząbki czosnku3 liście laurowe4...
Najnowsze przepisy
Tropikalne cold brew, wspomnienie lata w szklance Smak,... ⇖ 5
Bardzo smaczny i zdrowy syrop z czarnego bzu z małą... ⇖ 13
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 11
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 20
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 26
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 20
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 19
Prosta pyszna sałatka, która najlepiej smakuje w sezonie... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Kotlet de volaille przyrządzamy z piersi kurczaka, którą... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1438
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 629
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 578
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 541
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 505
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 452
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 449
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 442