Zupa koperkowa z klopsikami

KLOPSIKI500 g mięsa mielonego wieprzowego2 małe łyżki bułki tartejprzyprawy- sól , pieprz1 średnia cebula3 średniej wielkości ziemniaki2 marchewki1 duży pęczek koperku100 g serka topionego1 łyżka oleju100 ml wodyOkoło 1,5 litra bulionu / rosołuprzyprawy- sól , pieprz , maggiMięso na pulpety przekładamy do miski dodajemy bułkę tartą , wyrabiamy na gładką masę . Doprawiamy do smaku przyprawami i formujemy około 20 gramowe pulpety . Odkładamy na bok .W garnku rozgrzewamy...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani zapraszam na przepis z serii PRZETWORYTym... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam przepyszne placki najlepsze ze... ⇖ 17
Dlaczego ten gulasz to strzał w dziesiątkę?Bogactwo... ⇖ 14
Przepisy z bloga
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 124
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1520
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 266
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 214
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 200
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 165
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 160
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 151
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 123