Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 5
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 28
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 64
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 32
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 36
Zupa krem z zielonych szparagów z ziołami prowansalskimi
Krem z zielonych szparagówSkładniki na krem szparagowy: 1 pęczek zielonych szparagów1 mały ziemniak1 mała cebula1 ząbek czosnku1 l wywaru warzywnego lub buliony drobiowego z warzywami1 łyżka masła1 łyżka oliwy z oliwekZioła prowansalskieSól i biały pieprz do smakuJogurt naturalny lub kwaśna śmietana Szparagi dokładnie umyć z piasku i odłamać stwardniałe końce. Oderwać...
Przepisy z bloga
Monastyrska izba, czyli drwa pod śniegiemMonastyrska izba... ⇖ 95
Rolada kokosowa bez pieczeniaRolada kokosowa to wyjątkowy... ⇖ 243
Gazpacho — chłodnik z pomidorów, ogórków i papryki... ⇖ 360
Zielona zupa z młodej pokrzywyZielona zupa z pokrzywy... ⇖ 363
Grecki sos tzatziki, czyli jogurt, ogórek, czosnek,... ⇖ 435