Zupa meksykańska
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/zupa-meksykanska/
Zupa meksykańska może stanowić pyszną odmianę dla tradycyjnych polskich zup jadanych u nas w domach. Jest smaczna i bardzo sycąca. Drukuj Zupa meksykańska Czas przygotowania: 10 minut/y Czas gotowania/pieczenia: 40 minut/y Czas całkowity: 50 minut/y Porcje: 6-8 Składniki: oliwa z … Continued Artykuł Zupa meksykańska pochodzi z serwisu Bardzo Gruby Smok.
Najnowsze przepisy
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 3
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 12
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 20
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 15
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 5
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 53
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 56
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 62
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1705
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1004
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 682
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 572
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 540
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 471
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 446









































