Zuppa di primavera
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/zuppa-di-primavera,1798.html
Porcje dla 4 osób Czas przygotowania: 10 minut Składniki: 100 gramów 4 sztuki daktylowych pomidorów 2-3 marchewki 1 korzeń pietruszki 1 średni ziemniak 1 cebula szalotka 1 gałązka selera 30 gramów makaronu drobnego typu gwiazdki Nać posiekanej pietruszki 1 łyżka świeżego posiekanego koperku Sól i pieprz Parmezan Przygotowanie: Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, […] The post Zuppa di primavera appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Te babeczki pachną świętami jeszcze zanim wyjmiesz je z... ⇖ 12
Ta sałatka to klasyk na świątecznym stole, ale sprawdza... ⇖ 11
Uwielbiam zbierać grzyby, jednak zazwyczaj jedzenie ich... ⇖ 9
No tak nie byłabym sobą abym nie podzieliła się z wami... ⇖ 23
Mięciutkie Paluchy Pizzowe z Ciasta na Mini Burgery –... ⇖ 25
Kurczak w miodzie i sezamie to pomysł na szybkie danie,... ⇖ 18
Prosta, a jednocześnie pełna smaku! Sałatka z jajkiem i... ⇖ 24
Jeśli tak jak ja lubisz czasem przełamać klasyczne smaki... ⇖ 27
Kajzerki zapiekane z tuńczykiem i warzywami – prosty... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 511
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 520
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 485
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 571
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 529
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 462
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 408
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 379
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 362
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 322
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 313
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 238
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 218
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 214









































