Wszystkie przepisy...
WedzonaSlonina po uplywie 2,5 miesiaca w soli tak wyglada ... ⇖ 742
SUROWIEC-2 duze golonki-4 nozki-1 kg skorek wieprzowych-4... ⇖ 706
Aby zrobic taka wedzonke musimy poprosic zaprzyjaznionego... ⇖ 929
WYKONANIEZalwea-jesli slonina jest z mieskiem dodajemy... ⇖ 671
Surowiec-1,5 kg boczku w miare cieki taki lepiej sie... ⇖ 653
SUROWIEC-5 kg lopatki krojona jak leci 1,5-2,5 cm-4 kg... ⇖ 708
SUROWIEC-golonka u mnie 1,5 kg-lopatka 1,2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 728
SUROWIEC-podgardle najlepiej z przyrostem miesnym 1,5... ⇖ 638
SUROWIEC-boczek bez skory nie za chudy 0,5 kg-karkowka 0,5... ⇖ 1505
Zaczynamy od zrobienia surowego wedzonego boczkuSurowiec-1... ⇖ 827
Na zdjeciu wedliny wedzone dwa dni 8 i 6 godzin :metka,... ⇖ 612
SUROWIEC-3,5 kg kl.1 z lopatki-2,5 kg kl.2 scinki z szynki,... ⇖ 677
SUROWIEC-3,5 kg kl.1 z lopatki-2,5 kg kl.2 scinki z szynki,... ⇖ 820
SUROWIEC-boczek 800 g-lopatka 600 g-karkowka 400 gPRZYPRAWY... ⇖ 696
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5 kg-scinki wp.... ⇖ 890
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5 kg-scinki wp.... ⇖ 764
SUROWIEC-podgardle ze skora i przyrostem miesnymPRZYPRAWY I... ⇖ 1585
KIEŁBASA ŚCINKOWA PODPIEKANASUROWIEC-scinki wieprzowe po... ⇖ 783
SUROWIEC-scinki wieprzowe po rozbiorce 12 kg-slonina bez... ⇖ 676
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5 kg-scinki wp.... ⇖ 702
PrzepisKupujemy serki "typu wloskiego". Moje sa z Biedronki... ⇖ 1722
SUROWIEC- 5 cwiartek z kurczaka to okolo 2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 544
SUROWIEC- okolo 12 paleczek podudzia to jest mniej wiecej... ⇖ 632
SKŁADNIKI-2 kg szynki-1 boczku bez skory-1 kg karkowki-2... ⇖ 1372
SUROWIEC-slonina ze skora najlepiej aby byla gruba z... ⇖ 932
SUROWIEC-lopatka 2,5 kgslonina 0,5 kg-podgardle 1 kg-serce... ⇖ 1160
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-2 kg sloniny najlepiej... ⇖ 1221
SUROWIEC, ZIOŁA I PRZYPRAWY-1 kg sloniny ze skora 3-4 cm... ⇖ 714
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-2 kg sloniny najlepiej... ⇖ 868
SUROWIEC-1,5 kg podgardle z przyrostem miesnymPRZYPRAWY I... ⇖ 1400
SUROWIEC-lopatka 8 kg-podgardle bez skory z przyrostem... ⇖ 670
Wedzona i parzona karkowka i szynkaWedzony i parzony boczek... ⇖ 642
SUROWIEC-szynka 1 klasa 4 kg-golonka miesko bez sciegien i... ⇖ 810
Kiedys owsianka kojarzyla mi sie z niedobra, mdla "packa".... ⇖ 632
Ryba z selera, bezy z wody z ciecierzycy czy hot dog z... ⇖ 1104
To lagodne curry jest swietnym daniem na zimne dni kiedy... ⇖ 824
Kiedys bardzo lubilam wielkie ciastka czekoladowe, ktore sa... ⇖ 624
Kiedy pierwszy raz zrobilam tzw. selerybe bylam zdziwiona,... ⇖ 821
Aquafaba to woda pozostala po gotowaniu fasoli lub... ⇖ 1786
Kiedys bardzo lubilam kaszanke z grilla lub podsmazana z... ⇖ 1205
Pizza przez duza zawartosc bialej maki i wysokotluszczowego... ⇖ 707
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 791
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 662
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 660
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 400
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 319
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 303






















































































































