Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 6
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 20
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 48
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 39
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 56
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
BAKŁAŻANY PO ISTAMBUŁSKU
Baklazana jem bardzo czesto, zazwyczaj jako dodatek do obiadu. Przygotowuje wtedy pieczonego, pokrojonego w kostke w towarzystwie innych warzyw. Tym razem baklazan nie byl dodatkiem, a daniem glownym. Przygotowany po istambulsku, czyli wydrazony i nafaszerowany pomidorami, cebula i baklazanem. Dodatkowo posypany jest chrupiacymi orzeszkami i slona feta (ktora nie zalapala sie na zdjecie). Jest to ...
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 630
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 3041
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 687
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 577
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1310
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 715