Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 6
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 19
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 48
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 54
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
EKSPRESOWE BUŁKI
Ekspresowe bulki jak sama nazwa wskazuje robi sie bardzo szybko. Czas pracy przy nich to 10 minut. Bulki rosna przez noc, wiec ciasto mozemy zakrecic wieczorem, a na sniadanie miec cieplutkie, chrupiace, domowe buleczki. Czesc ciasta mozemy przechowac w lodowce, w misce przykrytej folia spozywcza i kolejna partie upiec dopiero nastepnego dnia.16 buleczekSkladniki:900 g maki pszennej2 l...
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 630
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 3040
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 687
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 577
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1310
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 715