Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 19
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 29
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 56
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 41
Boczek surowy z próżni wędzony 2-3 razy
SUROWIEC-tłusty boczek bez skóryPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 22-25g/kg-ulubione przyprawy-worki i pakowarka próżniowaWYKONANIEBoczek tniemy w 8-10 cm pasy odcinamy skórę i przyprawiamy nacieramy peklosolą i przyprawą jaką lubimy, może być np. jakaś mieszanka gotowa lub skomponowana przez nas. Pakujemy próżniowo na okres minimum 3 miesiące....
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 65
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 73
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 84
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91